HCIJ – Phoenix MO12-2 16 maart 2024

Afgelopen zaterdag 16 maart 2024 was ik door Mikkie (HCIJ, MO12-2) gevraagd om foto’s te komen maken van de wedstrijd tegen SV Phoenix op veld 1 om 10:10

Heel gaaf om weer een keer op en naast het veld te staan om hockeyfoto’s te maken! Ik heb mijn best gedaan om de actie goed vast te leggen. Beide teams hebben hun best gedaan om sportief te spelen. HCIJ won met 7-0.

Alle foto’s heb ik met een ISO van 800 en een sluitertijd van 1/320 seconde ‘geschoten’. Het diafragma werd automatisch aangepast op het licht wat de lens in kwam. Ik heb de Nikon D850 gebruikt als body samen met de Sigma 60-600mm sportlens. Van de 900+ geschoten foto’s vond ik er 364 de moeite waard om te bewerken/optimaliseren. Dit zijn de 364 foto’s die je hieronder kan bekijken/bestellen. 

Wil je liever de hele serie in de maximale kwaliteit jpg bestanden graag hebben kan dat ook (zie Tarieven). Stuur me dan een mailtje dat je graag alle foto’s wilt van deze wedstrijd en voor welk team. Ik maak dan een factuur die je kan betalen. Daarna krijg je een WeTransfer link waarin alle foto’s zitten voor eigen gebruik. De prijs voor de hele serie is €90,00 inclusief btw. Uiteraard mag je die fotolink dan delen met je hele team (tip: deel dan de kosten, dan kost het je minder dan een tientje voor alle foto’s). Foto-afdrukken en/of andere artikelen met jouw foto erop kan je dan nog steeds gewoon hieronder bestellen via Oypo. 

Ik hoop dat je veel plezier hebt met de foto’s!
Wie weet tot de volgende keer!

Groeten van Arthur Krijgsman, Artstel Fotografie

Zie je hierboven geen (Oypo) album met alle foto’s die je kan bestellen? (Javascript moet aanstaan in je browser). Klik dan op de onderstaande button om het album in Oypo zelf te openen:

Scroll naar boven