Afschieten Slotvrouw Apestad

En hier is dan alweer het laatste bericht van Apestad 2024: Het afschieten van de Slotvrouw Esther van Apestad en haar hofdame Mieke. Deze gebeurtenis vond plaats in en bij cafรฉ De Punt.ย 

De foto’s heb ik ‘geschoten’ met mijn Nikon D810 met 24-70mm lens + Profoto flitser A1X. Voor het bewerken en optimaliseren van mijn foto’s gebruik ik Capture NX-D van Nikon en Photoshop versie 19 van Adobe.

Hieronder in het Oypo album (ingenesteld in deze pagina) kan je jouw foto voor een schappelijke prijs kopen zonder watermerk (digitaal of als afdruk). De bestelling en betaling doe je via Oypo. De link naar Oypo zelf is ook hieronder te vinden.

Ik heb enorm genoten van het hele Carnaval. Ik hoop jij ook! ๐ŸŽ‰

Veel kijkplezier! ๐ŸŽ‰๐Ÿง’๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ

Scroll naar boven