Grote Optocht Apestad en Feest op de Plaats

Wauw wat een geweldige gezelligheid was de grote Optocht van Apestad en het feest op de Plaats! 🎉🎺 Om 11:30 ben ik foto’s gaan maken bij het opstellen van de wagens. Daarna heb ik vanaf De Baan foto’s gemaakt van de grote optocht. Vervolgens ben ik naar het oude Stadhuis gefietst en mocht ik als hoffotograaf van KOIJ foto’s maken vanaf het podium. 

Ik heb 2 Nikon camera’s gebruikt en 2 lenzen: een 24-70mm en een 70-200mm. Toen het donkerder werd heb ik mijn Profoto flitser nog even gebruikt. Van de meer dan 3000 foto’s heb ik er 897 geselecteerd en geoptimaliseerd. Zit de jouwe er niet tussen? Oei, dan is die niet gelukt… maar niet getreurd: volgens jaar loop ik vast weer ergens rond. 😁📷

Hieronder kan je kiezen om de foto’s te bekijken via een Flickr Album. Deze foto’s mag je gebruiken voor jezelf, mits je het watermerk laat staan.

En als je de foto heel leuk vindt, kan je ‘m voor een schappelijke prijs (goedkoper dan een gemiddeld biertje! 🤣) kopen zonder watermerk (digitaal of als afdruk) via een Oypo album, waarvan de link ook hieronder te vinden is. De volgorde van de foto’s in beide albums is gelijk (en de fotonaam ook).

Veel kijkplezier en hopelijk tot volgend jaar! 

Scroll naar boven