Grote Optocht Apestad en Feest op de Plaats

Wauw wat een geweldige gezelligheid was de grote Optocht van Apestad en het feest op de Plaats! 🎉🎺 Om 11:30 ben ik foto’s gaan maken bij het opstellen van de wagens. Daarna heb ik vanaf De Baan foto’s gemaakt van de grote optocht. Vervolgens ben ik naar het oude Stadhuis gefietst en mocht ik als hoffotograaf van KOIJ foto’s maken vanaf het podium. 

Ik heb 2 Nikon camera’s gebruikt en 2 lenzen: een 24-70mm en een 70-200mm. Toen het donkerder werd heb ik mijn Profoto flitser nog even gebruikt. Van de meer dan 3000 foto’s heb ik er 897 geselecteerd en geoptimaliseerd. Zit de jouwe er niet tussen? Oei, dan is die niet gelukt… maar niet getreurd: volgens jaar loop ik vast weer ergens rond. 😁📷

Hieronder in het Oypo album (ingenesteld in deze pagina) kan je jouw foto voor een schappelijke prijs kopen zonder watermerk (digitaal of als afdruk). De bestelling en betaling doe je via Oypo. De link naar Oypo zelf is ook hieronder te vinden.

Veel kijkplezier en hopelijk tot volgend jaar!

Scroll naar boven