VSV Vreeswijk MO15-1 — FZO MO15-1

Ja, ja, ik weet het. Het is even stil geweest op deze website. Maar ik zat zelf natuurlijk niet stil hoor. Bedankt voor de leuke (familie) shoots afgelopen maanden. Super gaaf dat ik daar op dit moment vaker voor gevraagd word. ♥

Afgelopen zaterdag mocht ik weer een keer voetbalfoto’s maken. Actie, snelheid, oei, dat ging soms wel heel snel dames. Ik was vaak net te laat met ‘klikken’, maar ik heb dus wel heerlijk kunnen oefenen. Ik hoop dat jullie tevreden zijn met de foto’s.

Zoals altijd staat er een watermerk in de foto’s. Als je de foto van jezelf (of je kind) voor eigen gebruik zonder watermerk wil, stuur me dan even de fotonummers (zie bestandsnaam) in een mail (info@artstel.nl) en dan stuur ik die naar je toe. 

Hopelijk tot een volgende keer.

En bedankt voor de gezelligheid en de bonbons. Ze zijn erg lekker! 😋

Scroll naar boven