VSV Vreeswijk Jeugd Voetbal Toernooi

Door MO15-1 was ik ‘ingehuurd’ om een paar foto’s te maken op het Jeugd Voetbal Toernooi van VSV Vreeswijk. 12 Juni was ik daarom al vroeg aanwezig om vast wat sfeerfoto’s te maken. Vervolgens ben ik met mijn sportlens van Sigma (60-600 mm) rond gaan lopen. Om 13:00 had ik al 13.000 stappen gezet (volgens mijn horloge) en daar kwamen nog een paar duizend bij..  😉

Er waren verschillende teams van verschillende voetbalverenigingen en ik weet zeker dat ik ieder team een keer in actie heb gefotografeerd. Ook weet ik zeker dat ik niet iedereen in actie heb vastgelegd. Daar was gewoon niet genoeg ruimte voor in 1 dag, met zoveel teams. Wel heb ik alle prijsuitreikingen gefotografeerd, dus als je erop wilde (niet iedereen wilde dat 😉 ) dan kan je jezelf terugvinden. 

Bedankt voor de gezellige dag en hopelijk zijn de foto’s naar wens. 

Je kan ze allemaal bekijken in het volgende foto-album:

Scroll naar boven