Mooie foto's voor een schappelijke prijs!

Foto van hockeyteam HCIJ DJ1

Afgelopen zondag mocht ik een mooie hockeywedstrijd fotograferen. Wat ik er zo mooi aan vond is dat het ene team duidelijker sterker was dan het andere en da’s natuurlijk niet erg, maar kan een wedstrijd wel minder gemotiveerd maken voor beide teams…

Toen het 9-0 stond vroeg iemand van het verliezende team: “Kunnen we niet gewoon stoppen?” en ik snapte het, maar moet je nu toch eens naar die foto’s kijken! Wat een sportiviteit!

Ook al wist het ene team dat ze al gewonnen hadden en het andere team dat ze niet meer konden winnen, bleven ze strijden en echt hun best doen om hun spel zo goed mogelijk te spelen!

Petje af meiden! Ik hoop tot kijk! Veel plezier met de foto’s en je mag ze natuurlijk voor eigen gebruik downloaden. Bij publicatie zou ik het fijn vinden als je het watermerk laat staan, of mijn naam vermeldt als auteur van de foto.

Het hele fotoalbum kan je hier vinden: https://photos.app.goo.gl/3JApkGCL4yH4oGmF9

Foto van hockeywedstrijd HCIJ tegen HVM Foto van hockeywedstrijd HCIJ tegen HVM Foto van hockeywedstrijd HCIJ tegen HVM Foto van hockeywedstrijd HCIJ tegen HVM