Modellen gevraagd (TFP)

Gevraagd: Modellen (j/m) die het leuk vinden om te spelen (TFP).

Aankomende tijd wil ik graag (opnieuw) verschillende thema’s uitwerken die te maken hebben met ‘sport en spel’. Naast verschillende sporten (bv voetbal, hockey, dansen, klimmen, paardrijden, etc..), wil ik ook graag veel ‘spelen’ fotograferen, zoals bordspelletjes, spelen in het bos, in de modder, op de BSO, op school, in de bomen, en ga zo maar door.

Naast de fotografie mag ik regelmatig met kinderen werken in onderwijs en kinderopvang. Spel en spelen zie ik daarom als veel meer dan ‘alleen maar een spelletje’ of ‘vrijetijdsbesteding’. Kinderen (en ik denk ook volwassenen) leren alles wat ze nodig hebben via spel en spelen. Dat wil ik daarom graag vastleggen en openbaar zetten op gratis stock-websites.

Lijkt dat je wat? Dan zijn dit mijn voorwaarden om een afspraak te maken:

  • We werken met een contract op basis van TFP (Time For Prints, tijd voor tijd en je krijgt de foto’s dan gratis voor jouw portfolio).
  • Gemaakte onkosten, zoals reiskosten, worden vergoed.
  • Jonger dan 18 jaar? Een ouder/voogd geeft toestemming en is aanwezig tijdens de shoot.
  • We maken alleen foto’s waar je gekleed op staat (dus nooit naakt of half naakt).
  • Plezier staat voorop. Je ‘moet’ het dus leuk vinden. 😉
  • De foto’s kunnen gebruikt worden voor verschillende publicaties. Ze komen namelijk op een stock-website, zoals bijvoorbeeld pexels.com. Besef vooraf dat je dus ook op bv nu.nl kan komen te staan bij een artikel. De foto’s mogen echter niet zomaar bewerkt worden ten nadele van jou of van mij. Ik zet ze alleen op stock-sites waar dat in de voorwaarden staat.

Alles akkoord? Mail of bel me dan snel (of laat je ouder contact opnemen) naar info@artstel.nl of 06-28966995, dan kunnen we kijken of en wanneer we een afspraak kunnen maken voor een leuke fotoshoot!

Scroll naar boven