Musical filmen groep 8

Een film van jouw groep 8 musical of eindvoorstelling

Je kan Artstel Fotografie ook inhuren om jouw musical of eindvoorstelling van groep 8 te filmen en te monteren. Binnen 2 maanden na de voorstelling krijg je dan een link naar de gemonteerde film via WeTransfer. Die link blijft 3 maanden beschikbaar en kan onbeperkt worden gebruikt. Zo kunnen alle ouders (ook na een vakantie) de film nog downloaden. De film is een mp4 bestand in HD kwaliteit.

Inclusief

Overleg vooraf

Kosten

De kosten zijn inclusief btw, reiskosten en de vergoeding voor de andere videografen. Qua tijd ben ik zeker 40 uur bezig (inclusief montage), daarom geldt ook hier: mooie ‘film’ voor een schappelijke prijs! 😉

Vroeger rekende ik een bedrag voor het filmen en een apart bedrag voor de afname van de DVD’s. Omdat de laatste jaren steeds meer mensen alleen een digitaal bestand willen hebben, heb ik gekozen voor 1 totaalbedrag. Veel scholen vragen nog steeds een kleine vergoeding per kind om zo de kosten van deze blijvende herinnering aan groep 8 te kunnen betalen. Ook hoor ik vaak dat de ouderraad een deel (en soms alles) betaalt.

Snel boeken is raadzaam, we zitten snel vol, omdat de meeste eindvoorstellingen plaatsvinden in de laatste 2 weken voor de grote vakantie. Voor schooljaar 2022-2023 is Artstel Fotografie nog te boeken.

Scroll naar boven