MO18-1 HCIJ Naar de Super A!

YES, MO18-1 is door naar de Super A! Gefeliciteerd!! 
Het team had me gevraagd om van de spannende wedstrijd tussen HCIJ (IJsselstein) en HDS (Den Haag) foto’s te komen maken. En dat was een feestje, dus dankjewel dat ik erbij mocht zijn! 

Je kan alle foto’s bekijken via de bovenste link hieronder (Flickr). Die foto’s mag je gratis downloaden. Ik wil wel graag dat je dan het watermerk zichtbaar in de foto laat staan, zodat anderen kunnen zien wie de foto heeft gemaakt. 

Als je de foto liever zonder watermerk wil hebben kan dat natuurlijk ook. Je kan jouw foto dan kopen via de onderste link (Oypo). Via die website reken ik een paar Euro per afdruk of voor een originele download van het jpg bestand. Net wat jij wil. Van die bijdrage kan ik dan mijn spullen weer onderhouden en nieuwe materialen kopen, dus vast dankjewel.

De eerste 45 foto’s zijn van de wedstrijden van de teams MO16-3 op veld 1 en MO14-5 op veld 2. Ook maak ik regelmatig even een foto van het publiek of andere voorwerpen.

Veel plezier met de foto’s!

Scroll naar boven