MO15-1 IJFC – FC Delta Sports 95

Zaterdag 9 december 2023 om 8:30 speelden het team MO15-1 van IJFC tegen MO15-1 van FC Delta Sports ’95. Ik was gevraagd om foto’s te maken (thx Lindsey) en had stiekem gehoopt dat het iets lichter zou zijn….  Maar zoals je hiernaast kan zien was het best nog donker. Zeker voor mijn spiegelreflex fototoestel ..  🙈 

Gelukkig werd het in de loop van de wedstrijd steeds een beetje lichter, waardoor mijn ISO getal van 12800 (heeeeeel veel korrel in de foto) naar 2200 (redelijk, nog te doen qua korrel)  gezet kon worden voor een goed belichte sportfoto op mijn Nikon D850. Ik houd mijn sluitertijd op 1/500 seconden en mijn  diafragma zo laag mogelijk. Op mijn Sigma 60-600 is dat tussen de F4.5 en F6.3.

Gelukkig kan ik softwarematig nog een klein beetje poetsen in Photoshop, maar je blijft de korrel wel zien. Zeker als je inzoomt (niet doen dus he! 😁)

Klik hieronder op de link om de foto’s in een Flickr album te bekijken. Je mag deze foto’s voor jezelf (of je kind) gebruiken, mits je het watermerk zichtbaar in de foto laat staan.

Via de onderstaande link kan je de foto’s kopen via Oypo. Je kan dan kiezen voor een download van het originele jpg bestand (prima afdrukbaar), of een foto-afdruk in verschillende formaten. Ook zijn er diverse andere producten te koop, zoals posters, mokken of muismatten e.d. Met jouw bijdrage kan ik mijn apparatuur blijven onderhouden en vervangen als dat nodig is. Vast dankjewel! 

Leuk jullie te leren kennen allemaal! Ik hoop dat jullie de foto’s mooi vinden. Mocht je me nog eens langs de lijn willen zien voor het maken van foto’s kan je me altijd een berichtje sturen. 👍 Houd er wel rekening mee dan mijn weekenden snel vol zijn.. 😉 

Groetjes van Arthur

Hieronder kan je vast een paar foto’s bekijken van de wedstrijd:

Scroll naar boven