MC4 HCIJ – MC6 HCHouten – 16 november 2019

MC4 van HCIJNa een flinke ‘ruzie’ met Google Foto’s (waar sorteren op naam soms langer duurt dan het optimaliseren van de foto’s zelf ), heb ik een account gekocht bij Flickr. Vanaf nu publiceer ik daar al mijn albums. Zoals vandaag de serie van MC4 HCIJ (tegen MC6 Houten), die ik gisteren in Houten heb gemaakt van HCIJ tegen HCHouten. Al een tijd geleden vroeg 1 van de speelsters van MC4 me om eens foto’s te maken. Al snel hoorde ik dat er nog een bekende meespeelde, die ik al jaren ook mocht fotograferen op de basisschool, dus ik kon natuurlijk geen ‘nee’ zeggen 🙂 .

Dus toen ik zag dat ik zaterdag 16 november tijd had ben ik meegegaan met HCIJ om deze uit-wedstrijd vast te leggen. En wat een toeval dat ik toen nog een bekende tegenkwam in het team! Kleine wereld, telkens weer! 😉 Ik vond het leuk om weer eens in Houten te zijn. Volgende week heb ik daar weer een afspraak! 😉

Ik hoop dat de foto’s naar wens zijn! Je mag alle foto’s vrij downloaden en voor jezelf gebruiken. Ik zou het tof vinden als je mijn naam als auteur van de foto’s vermeldt als je ze publiceert op (sociale) media.

Hieronder vast een paar om te bekijken, en hier de link naar alle foto’s op Flickr: Fotoalbum op Flickr

MC4 HCIJ MC4 van HCIJ MC4 van HCIJ MC4 van HCIJ MC4 van HCIJ MC4 van HCIJ MC4 van HCIJ

Scroll naar boven