KO voor een goede cao

Mensen die mij kennen weten dat ik ook werkzaam ben als meester in onderwijs en kinderopvang. 

Kinderopvang… dat gaat toch (net als onderwijs) over kinderen? Over een goede ontwikkeling van kinderen, in een veilige omgeving? Daar waar liefdevolle mensen de hele dag bezig zijn met het belangrijkste bezit van ouders..  namelijk hun kind(eren)? Waarom krijgt een pm-er dan ongeveer 1/4 van het salaris van een bankmedewerker (ik spreek uit ervaring). En waarom wordt alles in regels gepakt, zodat de werkgever vooral over geld praat, in plaats van de liefde en zorg voor kinderen en medewerkers? Genoeg verbeterpunten voor de cao en helaas willen de werkgevers (nog) niet. Dus ging ik, samen met 3000 collega’s, staken vandaag voor een goede cao!

En aangezien ik ook fotograaf ben kon ik het niet laten daar een paar mooie foto’s van te maken 🙂

De hele serie kan je hier bekijken/downloaden: 

https://flic.kr/s/aHsmW9TA1C 

Scroll naar boven