Kindercarnaval Apestad 2024

En we gaan doooorrrrr…ย  ย Wat een feest voor alle kinderen (en ouders/grootouders/etc..) in Apestad tijdens het Kindercarnaval, georganiseerd door De Blije Geiten.

Voor mij is dit een super leuke combi, want naast fotograaf ben ik enkele dagen per week werkzaam in de kinderopvang (zie flexpm.nl). Dus kom maar op met die geordende chaos. Daar ben ik goed in! ๐Ÿ˜Š๐ŸŽ‰ย 

Dubbel applaus voor de organisatie ‘De Blije Geiten’ en alle vrijwilligers, want er moest heel wat geregeld worden om alle kinderen in vrijheid te laten spelen en te laten ontdekken. Daar waar het nodig was waren er grenzen en geen enkel kind was lang alleen bij verdriet of pijn. Het plezier spatte ervan af! Echt top geregeld! ๐Ÿ‘

De foto’s heb ik ‘geschoten’ met mijn Nikon D810 met 24-70mm lens + Profoto flitser A1X en mijn andere Nikon D850 met 70-200mm lens met een diafragma van 2.8 (veel scherpte-diepte).ย 

Hieronder kan je kiezen om de fotoโ€™s te bekijken via een Flickr Album. Deze fotoโ€™s mag je gebruiken voor jezelf, mits je het watermerk laat staan.

Als je jouw foto heel leuk vindt, kan je โ€˜m voor een schappelijke prijs kopen zonder watermerk (digitaal of als afdruk) via een Oypo album, waarvan de link ook hieronder te vinden is. De volgorde van de fotoโ€™s in beide albums is gelijk (en de fotonaam ook). Met de opbrengsten kan ik mijn toestellen onderhouden en vrije dagen ‘kopen’, zodat ik mooie foto’s kan blijven maken tijdens dit soort prachtige feesten!

Veel kijkplezier ๐ŸŽ‰๐Ÿง’๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ

Scroll naar boven