IJsselsteinloop 2023

En ook dit jaar was ik aanwezig bij de IJsselsteinloop! En wat was het een feestje! Toen ik om 7:45 aankwam werd er hard gewerkt aan de laatste puntjes op de ‘i’ en alles liep gesmeerd. De organisatie was weer helemaal top! Bedankt daarvoor 🙏Ik heb verschillende foto’s gemaakt voor de wedstrijden die ik ook toegevoegd heb aan de serie van de jeugdlopen. Alleen van diezelfde jeugdlopen heb ik ook de prijsuitreiking gefotografeerd. Daarna heb ik de 10 km gefotografeerd. De start van de 21 km en de lopers tot iets over de 2 uur lopers en toen moest ik mezelf omkleden voor de 5 km die ik zelf heb gelopen. 

Gelukkig waren er verschillende fotografen die rondliepen. In elk geval veeeeeel meer dan vorig jaar 👍 Dus mocht jouw foto of die van je kind er niet bij staan, of je die niet mooi vinden, hoop ik dat er meer fotografen hun foto’s aanbieden, zodat je daar kan kijken. En anders graag tot volgend jaar! Of je kan me altijd een keertje inhuren natuurlijk… 😉

Dit jaar kan je het originele bestand kopen of een foto, poster, canvas, mok en nog veel meer laten afdrukken via Oypo. De albums in Flickr hebben daarom een watermerk. Uiteraard mag je die foto voor eigen doelen gebruiken, maar dan wel met watermerk, zodat ik op die manier wat meer naamsbekendheid krijg. Vast dankjewel.

Verkoopcijfers:

Mijn doel was minimaal €300,00 op te halen, ex btw voor de 3 dagen werk die ik aan deze serie heb gehad. Dat vind ik een eerlijk bedrag voor zoveel uren werk. Het liefste dus meer, kijk maar naar mijn tarieven, maar dit is ook gewoon leuk natuurlijk. 

Dankjewel aan iedereen die gekocht heeft! 🙏

De eindstand is: €160,00 inclusief btw. Dat betekent voor mezelf dat dit de laatste keer was dat ik hier zoveel tijd aan heb besteed. Er is gewoon geen markt voor dit soort mega-opdrachten. En ik vind het helemaal goed hoor, want ik wil al jaren de 10 zelf een keer lopen…  dus dat ga ik doen. 😁 Hopelijk met een nieuw pr, maar dan heb ik nog wel wat te trainen, want dan moet ik onder de 48 minuten lopen… 🏃

Bedankt voor alle jaren gezelligheid en enthousiasme tijdens het lopen waar ik al die jaren (meer dan 10) foto’s van heb gemaakt. Ik vond het super leuk om te doen!

Jeugdlopen

← Bekijk de foto’s op Flickr
Koop jouw foto via Oypo →

 

10 kilometer

← Bekijk de foto’s op Flickr
Koop jouw foto via Oypo →

 

Halve marathon

← Bekijk de foto’s op Flickr
Koop jouw foto via Oypo →

 

Scroll naar boven