Hobby-Knutselmarkt en Dans+Modeshows IJsselstein

Het individu in de groep

Lekker een dagje vrij vandaag! Dus hoe gaaf is het dat je dan op Facebook ziet dat er verschillende dansshows zijn en een modeshow en veel gezelligheid bij de hobby- en knutselmarkt. Accu’s geladen, lenzen in de rugtas, camera schoon en op de fiets naar het centrum!

Ik begon op de markt. Veel bekende en onbekende mensen gezien en ik heb veel kaartjes van Artstel uitgedeeld.
Hierbij het album waar je de foto’s kan bekijken en gratis mag downloaden voor eigen gebruik:

https://photos.app.goo.gl/c3J5jHPm7ahAjcmk8

Dit zijn er een paar uit dat album:

Na de heerlijke oliebol van Oorbeek (mijn lunch 😂 ) ben ik snel weer naar het oude stadhuis gefietst, want daar startte Dansschool Jos Dolstra en Dansja met prachtige dansshows en daarna was er een echte modeshow!

Alles foto’s kan je hier bekijken:

https://photos.app.goo.gl/DJr9as5WVtyLP2fb7

Downloaden voor eigen gebruik is natuurlijk prima!

Ik vind het zelf heel gaaf om in de (soms grote) groep het individu te vinden en te fotograferen. Het is voor mij de ‘sport’ om dan net dat ene bijzondere moment vast te leggen. Da’s soms best lastig en frustrerend voor me, want dat ene moment is vaak al weg voordat ik kan klikken. 😊
Maar oefenen baart kunst, dus daarom vind ik het heerlijk om dit te doen!

Aan de ene kant moet ik dus geduld hebben tot dat moment er is, en dan moet ik zo snel als ik kan scherpstellen en de foto’s maken. Soms heb ik dan precies dat moment en soms niet. Na een kwartier had ik in elk geval al behoorlijk kramp in mijn wijsvinger van al dat klikken… 😉 Maar ik ben tevreden met het resultaat. Ik hoop jullie ook!

Scroll naar boven