HCIJ

MF3 – MF1 5 juni 2021, veld 3

De dochter van een collega van me is net een paar weken gestart bij HCIJ. Ik had tot nu toe nog geen jongste groepen gefotografeerd… dus hoog tijd om daar eens mee te beginnen. 😉 De meiden deden flink hun best en ik heb de trainers mijn kaartje gegeven, zodat ze deze blog kunnen vinden. Als je de foto van je kind graag zonder watermerk wil, geef dan even de foto-nummers door per mail (info@artstel.nl) , dan stuur ik ze naar je toe. Kijkplezier!

Dit is de link naar het online foto-album

MD1 – JD1, 8 mei 2021

Door MD1 was ik gevraagd om foto’s te maken (dankjewel Fabienne) op 8 mei. De weervoorspelling zag er niet zo goed uit, maar door een vuilniszak te gebruiken als camera-cover lukte het me toch om langs de lijn te staan. 😉 Vanwege het grauwe weer heb ik mijn ISO getal heb ik op 1250 laten staan. De foto’s zijn daardoor wel wat korrelig, maar ik vind dat mooier dan allemaal bewegingsonscherpte. 😉 Het ‘drama’ effect van de regendruppels vind ik zelf juist erg gaaf. Plezier met de foto’s. En mocht je de originele willen waar je op staat: geen probleem. Mail me dan even het fotonummer (de bestandsnaam) op info@artstel.nl.

HCIJ MD1 – JD1 8 mei 2021

HCIJ Algemeen, 24 april 2021

En zoefff, weer een lockdown en weer een lange tijd niet langs de lijn, maar vanaf vandaag (24 april 2021) hoop ik weer vaker te kunnen komen. Hierbij de foto’s van vanmiddag:

HCIJ 24 april 2021

03 oktober 2020 – MA1 HCIJ tegen MA1 AMHC Upward

Yes, Vanmorgen kreeg ik bericht dat ik als fotograaf toch langs de lijn mocht staan, ondanks de aangescherpte Coronaregels. Super! Snel de 60-600 lens erop gedraaid en alles ingepakt. Mhh, regen… daar moet ik nog eens iets voor kopen, want vuilniszak lukt niet. 😉 Dan maar paraplu mee. Tijdens de wedstrijd bleek dat ik daar ook niet flexibeler van werd ik het maken van de foto’s. Gelukkig kon ik onder een afdakje staan en had ik daar ook redelijk zicht. 👍 Super dat het team nog even een teamfoto wilde! Tot de volgende keer.

26 september – MD1 HCIJ tegen MD1 Nieuwegein

Toen ik gisteren op de site van HCIJ zag dat mijn oude en huidige woonplaats tegen elkaar zouden gaan spelen (8:30, veld 2), kon ik het natuurlijk niet laten om even langs te komen. Vorig jaar was ik al eens geweest voor HCIJ MD1 en ik hoorde van de trainer dat ik toen niet iedereen op de foto had gezet. Mhh, tijd dus voor een herkansing en een teamfoto, zodat ik ten minste 1 keer iedereen op de foto heb! 😊 Nieuwegein, sorry, jullie dit keer niet, dan kom ik later nog wel een keertje in mijn oude woonplaats bij jullie op bezoek. 😉
Super leuk dat ik gisteren op een school een opdracht had en nu meerdere leerlingen weer tegen kwam . “Meester Arthur”, werd er direct geroepen. En dat klopt, want da’s mijn andere beroep (onderwijs en pedagogiek) en mijn online-naam op Insta, Facebook en TikTok, waar ik ook vaak foto’s publiceer. 😉

12 september 2020 – MC2 – Zwaluwen MC1 (alleen het eerste kwartier)

12 september 2020 – MC1 – SCHC MC2

6 september 2020 – HCIJ Dames 1 – DHC Hudito Dames 1

30 augustus – oefenwedstrijd – HCIJ Dames 1 – Kampong Dames 2

Scroll naar top