HCIJ 2021-2022

HCIJ MC2 – Fletiomare MC3 – 21 mei 2022

Eindelijk was ik weer een keer bij HCIJ. MC2 had me vorige week al gevraagd, maar toen had ik een andere foto-opdracht. De laatste lockdown had ik zelf ook Corona (in februari) en ondanks de milde klachten duurde het wel even voor ik weer energie genoeg had om ook de fotografie weer op te pakken. Maar nu ben ik weer helemaal terug! 🎉

Wat super leuk dat HCIJ meerdere van mijn foto’s heeft uitgezocht voor de banners van hun website! (www.hcij.nl) Leuk om mijn naam in die foto’s te zien staan. Bedankt daarvoor. Steeds vaker komen er zakelijke klanten binnen bij Artstel. Dat zou daar best eens mee te maken kunnen hebben? 😉

MC2 heeft vandaag (21 mei 2022) met 3-0 gewonnen van Fletiomare MC3. Ze speelden op veld 2 en ik mocht weer langs de lijn staan waar ook de speelsters zaten. Fijn, want met het zonlicht was dat (in elk geval de eerste helft) de beste plek. Ik was een half uur eerder aanwezig en daarom zijn foto’s 1 t/m 49 van andere wedstrijden, namelijk van MB1, JA1 en MB5.

Ik hoop dat de foto’s opnieuw naar wens zijn. Ik heb extra gekeken naar uitdrukkingen en hoe de speelsters op de foto stonden. Als dat niet goed was heb ik de foto’s gewist. Mocht je nu toch ergens staan waar je dat niet leuk vind, of liever niet online, laat dan het nummer (bestandsnaam) even weten, dan haal ik die uit de serie.

Als je de originele foto van jezelf (of je kind) wil, zonder watermerk, stuur me dan een mailtje (info@artstel.nl) met het fotonummer (bestandsnaam), dan stuur ik ze naar je toe.

Klik hier om alle foto’s te bekijken op Flickr

HCIJ MB3 – Leusden MB1 – 6 november 2021 15:50

Later in de middag een wedstrijd fotograferen… da’s weer eens wat anders dan in het volle daglicht. Einde van de wedstrijd zat ik dan ook op een ISO waarde van 6400. Niet mijn voorkeur, want foto’s worden dan te korrelig naar mijn zin. In de serie is ook duidelijk te zien dat op het einde wat meer bewegingsonscherpte zit. Soms gaaf, soms bewust, soms niet de bedoeling. 😉 Het was een mooie wedstrijd, waarbij Leusden al snel een 1-0 voorsprong had, en HCIJ tot de laatste minuten vocht voor de extra punten en dat lukte ook. En Leusden wist telkens een extra punt te scoren, ook tot de laatste minuten. Leusden gefeliciteerd. Veel plezier met de foto’s, en ik kom snel nog een keertje MB3, want voor de groepsfoto was het te donker, dus tot een andere keer dit seizoen!

Hierbij de link naar het album: https://flic.kr/s/aHsmX9Kq2J

HCIJ MC1 – Fletiomare MC3 – 9 oktober 12:40

Gisteren (9 oktober) ben ik een keertje mee uit geweest met MC1 van HCIJ. Ze speelden tegen MC3 van Fletiomare in Vleuten. Wat gaaf dat iedereen zo blij was dat ik foto’s kwam maken. Ik kreeg zelfs koffie aangeboden, super lief! Ik hoop natuurlijk dat de foto’s naar verwachting zijn. Ik vond het in elk geval leuk om eens op de club te zijn waar veel van mijn (bso) kinderen lid van zijn. En wat een niveau zeg.. petje af hoor! Wil je jouw originele foto’s (of die van je kind/kleinkind), stuur dan even de nummers (bestandsnaam) door naar info@artstel.nl, dan stuur ik ze via een wetransfer link naar je toe.

Je kan ze hier bekijken: https://flic.kr/s/aHsmWSXfBx

MD2 – Rijnvliet MD1 2 oktober 2021 – 08:30 – Vld 2

Vorige week kwam ik erachter dat ÊÊn van mijn camera’s inmiddels bijna 160.000 foto’s heeft gemaakt. Een beetje camera kan makkelijk tot 200.000 aan, maar daarna geeft de leverancier geen garanties meer… dus heb ik maar vast een andere camera aangeschaft. Een iets nieuwer type, namelijk de Nikon D850 (ik gebruikte de D810). Vandaag dus voor het eerst met de nieuwe camera en mijn vertrouwde 60-600 lens van Sigma kunnen oefenen. Eigenlijk merk ik weinig verschil. 😉 Ik hoop dat jullie hetzelfde hebben en de foto’s mooi vinden. Zo niet hoor ik het ook graag, maar dan wil ik wel horen hoe je het anders zou willen zien 🙂 . Leuk dat ik weer zoveel kinderen kende via scholen en sociale media. Wil je de originele foto’s waar jij (of je kind) op staat? Mail me dan de nummers die je graag wil (zie bestandsnaam) naar info@artstel.nl.

Klik hier om naar het album te gaan.

Wil je ook een keertje dat ik langskom bij jouw team? Stuur me dan ook een berichtje, dan plan ik dat een keertje in.

MD1 – Fletiomare MD1

Zoals ik al eerder heb gezegd in deze blog vind ik foto’s maken vooral leuk las ik de actie goed kan vastleggen EN als het team het leuk vindt om gefotografeerd te worden. Ik hoop dat veel mensen die erop staan de foto’s gebruiken op hun (sociale) media, en mij erbij noemen als fotograaf, zodat ik ook af en toe betaalde opdrachten krijg. (De apparatuur is iets duurder dan ik vrijwillig kan bijdragen 🙂 ) Amy van MD1 had me gevraagd te komen. Ook na de wedstrijd kreeg ik veel bedankjes dat ik geweest was EN ik vind dat ik een paar acties mooi in beeld heb gebracht. Helemaal blij dus met deze serie! 🙂 Ik hoop de spelers en hun ouders ook. Als je de originelen wil (bijvoorbeeld om af te drukken) stuur me dan de nummers op (info@artstel.nl), dan stuur ik een link met die foto’s.

Klik hier om naar het album te gaan.

Dames en Heren 1 – 12 september 2021 – veld 1

12 September was de aftrap van het nieuwe seizoen. Dames en Heren 1 speelden na elkaar. De dames heb ik de eerste en tweede helft gefotografeerd. De heren alleen de eerste helft. De foto’s van Dames1 had ik 16 september geoptimaliseerd en gepubliceerd. Je kan ze hier bekijken:

Foto’s Dames 1 van 12 september 2021

De eerste helft van Heren 1 was ik er nog bij. De actie spatte ervan af. Een deel ervan heb ik weten vast te leggen met mijn Nikon D810 body en mijn Sigma 60-600mm lens: Klik hier om het album te openen.

MC2 – Kampong MC3 4 september 2021, veld 2

Na het filmen en monteren van de musical op de Agnesschool wist ik in elk geval van 1 van de leerlingen (nu middelbare school) dat ze dit seizoen in MC2 speelt. Toen ik aankwam zag ik nog een paar bekenden. Fijn, want ik weet dat zij blij zijn met de foto’s. Vanwege het zonlicht stond ik naast de speelsters langs de lijn. Super tof dat dit alweer mocht! ♥ Ik moest even wennen aan het gewicht van mijn Sigma 60 – 600 mm lens, maar ben blij met het resultaat. We begonnen gelijk met een groepsfoto van MC2, en daarna hebben beide teams lekker kunnen oefenen en heb ik nog heel wat actie vast kunnen leggen. Wil je de foto zonder watermerk in groot formaat voor eigen gebruik? Stuur me dan een mailtje met het fotonummer (info@artstel.nl).

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

MF3 – MF1 5 juni 2021, veld 3

De dochter van een collega van me is net een paar weken gestart bij HCIJ. Ik had tot nu toe nog geen jongste groepen gefotografeerd… dus hoog tijd om daar eens mee te beginnen. 😉 De meiden deden flink hun best en ik heb de trainers mijn kaartje gegeven, zodat ze deze blog kunnen vinden. Als je de foto van je kind graag zonder watermerk wil, geef dan even de foto-nummers door per mail (info@artstel.nl) , dan stuur ik ze naar je toe. Kijkplezier!

Dit is de link naar het online foto-album

MD1 – JD1, 8 mei 2021

Door MD1 was ik gevraagd om foto’s te maken (dankjewel Fabienne) op 8 mei. De weervoorspelling zag er niet zo goed uit, maar door een vuilniszak te gebruiken als camera-cover lukte het me toch om langs de lijn te staan. 😉 Vanwege het grauwe weer heb ik mijn ISO getal heb ik op 1250 laten staan. De foto’s zijn daardoor wel wat korrelig, maar ik vind dat mooier dan allemaal bewegingsonscherpte. 😉 Het ‘drama’ effect van de regendruppels vind ik zelf juist erg gaaf. Plezier met de foto’s. En mocht je de originele willen waar je op staat: geen probleem. Mail me dan even het fotonummer (de bestandsnaam) op info@artstel.nl.

HCIJ MD1 – JD1 8 mei 2021

HCIJ Algemeen, 24 april 2021

En zoefff, weer een lockdown en weer een lange tijd niet langs de lijn, maar vanaf vandaag (24 april 2021) hoop ik weer vaker te kunnen komen. Hierbij de foto’s van vanmiddag:

HCIJ 24 april 2021

03 oktober 2020 – MA1 HCIJ tegen MA1 AMHC Upward

Yes, Vanmorgen kreeg ik bericht dat ik als fotograaf toch langs de lijn mocht staan, ondanks de aangescherpte Coronaregels. Super! Snel de 60-600 lens erop gedraaid en alles ingepakt. Mhh, regen… daar moet ik nog eens iets voor kopen, want vuilniszak lukt niet. 😉 Dan maar paraplu mee. Tijdens de wedstrijd bleek dat ik daar ook niet flexibeler van werd ik het maken van de foto’s. Gelukkig kon ik onder een afdakje staan en had ik daar ook redelijk zicht. 👍 Super dat het team nog even een teamfoto wilde! Tot de volgende keer.

26 september – MD1 HCIJ tegen MD1 Nieuwegein

Toen ik gisteren op de site van HCIJ zag dat mijn oude en huidige woonplaats tegen elkaar zouden gaan spelen (8:30, veld 2), kon ik het natuurlijk niet laten om even langs te komen. Vorig jaar was ik al eens geweest voor HCIJ MD1 en ik hoorde van de trainer dat ik toen niet iedereen op de foto had gezet. Mhh, tijd dus voor een herkansing en een teamfoto, zodat ik ten minste 1 keer iedereen op de foto heb! 😊 Nieuwegein, sorry, jullie dit keer niet, dan kom ik later nog wel een keertje in mijn oude woonplaats bij jullie op bezoek. 😉
Super leuk dat ik gisteren op een school een opdracht had en nu meerdere leerlingen weer tegen kwam . “Meester Arthur”, werd er direct geroepen. En dat klopt, want da’s mijn andere beroep (onderwijs en pedagogiek) en mijn online-naam op Insta, Facebook en TikTok, waar ik ook vaak foto’s publiceer. 😉

12 september 2020 – MC2 – Zwaluwen MC1 (alleen het eerste kwartier)

12 september 2020 – MC1 – SCHC MC2

6 september 2020 – HCIJ Dames 1 – DHC Hudito Dames 1

30 augustus – oefenwedstrijd – HCIJ Dames 1 – Kampong Dames 2

Scroll naar boven