Mooie foto's voor een schappelijke prijs!

MD1, MD2 en JC2

Vandaag heb ik op de HCIJ velden de meiden van MD1, MD2 en de jongens van JC2 gefotografeerd. Hoewel ik het zonnetje soms lastig vond voor de belichting, was het wel lekker warm als hij scheen! 😉 Ik heb niet 1 foto bewerkt of aangepast (behalve mijn watermerk). Enkele zijn dus nog wel een beetje scheef, niet uitgesneden, misschien wat minder contrast…  maar ik ben toch trots (juist daardoor) op het resultaat. Mocht je geïnteresseerd zijn in het origineel (circa 15 MB per foto) stuur dan een mailtje (info@artstel.nl) met de bestandsnaam (als je ‘m download vanaf het Google album zie je die). Dan stuur ik ‘m naar je toe. Ik vond het ook tof om veel mensen langs de kant te spreken vandaag! Ook die fotograaf ik soms..  Hierbij ook eens die foto’s hieronder in deze blog. 🙂

Veel kijkplezier!

De albums kan je hier bekijken:

Foto’s van MD1 op veld 1, gestart om 10:20.

HCIJ MD1

Foto’s van MD2, alleen de laatste 15 minuten (want daarvoor was ik MD1 op de foto aan het zetten 😉 ), gestart om 10:35.

HCIJ MD2

Foto’s van JC2 op veld 2, gestart om 14:15.

HCIJ JC2

 

Langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn

HCIJ, langs de lijn