HCIJ 2022 – 2023

1 april 2023 - Mo12-1 - HCIJ - Kampong

Oei, dit wordt een SORRY blog… want ehhh:

  • Sorry, dat het wel erg lang geduurd heeft voordat ik tijd had om jullie op de foto te zetten…
  • Sorry, dat ik door het donkere (motregen) weer alles op ISO 3200 heb geschoten, en dus een beetje meer korrel in de foto’s heb dan je gewend bent… 
  • En Sorry, dat het wel weer erg veel foto’s geworden zijn…😁😊

Fleur had vorig jaar al gevraagd of ik foto’s kon maken. Na het behalen van mijn motorrijbewijs in oktober en veel betaalde opdrachten (die ook nodig zijn voor mijn boterhammen 😊), had ik nu eindelijk tijd 🎉.

Mijn persoonlijke doelen:

  • Voor mij nieuwe uitdagingen zoeken om te fotograferen tijdens de wedstrijd.
  • Voor alle speelsters en ouders van HCIJ MO12-1 ten minste 1 leuke foto die ze mooi vinden om te bewaren. En het liefste ook nog van de tegenpartij Kampong 😉

Laat jij me weten of die laatste gelukt is? Of niet? Ik hoor het graag 😁

Je kan het hele album bekijken (339 foto’s) via de volgende link:

Downloaden en publiceren voor eigen gebruik is gratis en toegestaan, mits je het watermerk laat staan. Wel graag met naamsvermelding (Arthur Krijgsman, Artstel Fotografie).

En als je graag jouw (of je kind) originele foto wil zonder watermerk, in maximale kwaliteit, kan je deze kopen via de volgende link. Je kan ook andere producten bestellen met die foto, zoals puzzels, mokken, canvas posters, etc..

Al koop je maar 1 foto ben ik al blij, want voor niets gaat de zon op 😊 :

31 augustus 2022 - Mo14-1

Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad?! Ik wel en in mijn vorige blog gaf ik al aan dat ik qua fotografie iets rustiger aan ga doen. Maar ik blijf natuurlijk af en toe foto’s maken van leuke wedstrijden!

Als er nog jongens of meiden zijn die hun team een keer willen vastleggen mail me dan op info@artstel.nl Dan zal ik kijken of en wanneer ik een keer langs kan komen.

Afgelopen woensdag had MC1 (MO14-1) me gevraagd foto’s te maken van hun oefenwedstrijd tegen het Duitse team Kronberg U14. Hieronder kan je een paar foto’s daarvan vinden. Het hele fotoalbum kan je hier bekijken:

Scroll naar boven