HC Houten D1 – OHC Bully D1

Na de Playbackshow van de Agnesschool op vrijdag en de voetbalwedstrijd bij VSV Vreeswijk op zaterdag, was ik zondag 27 maart uitgenodigd voor een fantastische wedstrijd van de Dames 1 in Houten. Ze speelden tegen de Dames 1 van Bully in Oldenzaal. Ik ben dus al een week bezig met monteren/optimaliseren van al die mooie films en foto’s. En ik mocht weer een paar keer invallen bij de baby’s en de peuters via mijn andere bedrijf FlexPM. Heerlijk toch, als je bijna altijd mag doen wat je leuk vindt?! 😉 ♥ 

Locatie van de wedstrijd:

Klik op de button hierboven om naar het fotoverslag van de wedstrijd te gaan. In de foto’s staat wel een watermerk, om te zorgen dat ze niet zomaar ergens worden gebruikt waar wij dat niet willen. Als je jouw eigen foto’s zonder watermerk wil in groot formaat, stuur me dan een mail (info@artstel.nl) met de fotonummers (=fotonaam) en dan stuur ik ze naar je toe. Tot de volgende keer maar weer! 

Scroll naar boven