Samen jouw unieke herinneringen creëren!

The Perfect Wedding Logo van The Perfect Wedding

Na meerdere keren zoeken naar fotografen voor bruiloften kwam ik telkens weer de website https://www.theperfectwedding.nl tegen. Na doorlezen van hun algemene voorwaarden zag ik dat ik ook een gratis melding kan plaatsen voor Artstel Fotografie, dus heb ik dat gedaan.

Bellen

Vanmiddag werd ik gebeld door ThePerfectWedding en werd ik erg goed te woord gestaan door het bedrijf. De contactpersoon bleef niet door’zeuren’ (veel bedrijven blijven vragen of ik toch niet iets wil ‘kopen’, dat voelt voor mij al snel als ‘zeuren’, zeker als ik dan al een keer ‘nee’ heb gezegd).

ThePerfectWedding bleef met me meedenken en hoopt natuurlijk dat ik straks, als er meer geld in mijn bedrijfslaatje komt, alsnog een advertentie wil plaatsen. Ook al wisten ze dat ik daar nu geen interesse in heb kreeg ik toch nog een paar tips mee voor mijn bedrijf en heb ik een mailtje gehad met alle informatie.

Geld verdienen

Ook al vind ik het super leuk om foto’s te maken, blijft het ook noodzakelijk om als zelfstandig ondernemer geld te verdienen, en zonder jou als klant lukt me dat niet.

Artstel Fotografie vermelding bij ThePerfectWedding.Om jou naar mijn website te lokken (ja, dan lok ik ook, maar daarna wil ik gewoon weer eerlijk laten zien wie ik ben, maar dan moet je wel eerst op mijn website komen.. 🙂 ) zijn er heel veel sites die beweren dat ze dat doen, maar eigenlijk alleen maar geld kosten. Ik vind het soms best moeilijk om de juiste keuze te maken en honderd Euro ben je zo kwijt voor een advertentie (en tien keer honderd Euro dus ook). Zonde als het dan weggegooid geld is. Want ook alle extra kosten doe ik nu maak moet ik eerst terugverdienen, voordat ik zelf een boterham kan kopen. Bij ThePerfectWedding heb ik, door dat gesprek, nu juist een goed gevoel.

Blij

Ik ben dus blij dat er bedrijven zijn die snappen dat het om menselijkheid en service gaat en dat je ook (of misschien wel juist?) op die manier (door met de klant mee te denken) geld kan verdienen. Bedankt ThePerfectWedding en tot kijk!