Mijn foto’s blijven ‘mooi voor een schappelijke prijs’!

Goed nieuws:

De prijs van mijn foto’s via Oypo blijft een schappelijke prijs!

De meeste fotografen rekenen tussen de 5 en de 10 Euro per foto, wat qua arbeid ook wel een normaal tarief is. Toch zal mijn prijs 2 Euro per (groot formaat digitaal bestand) foto blijven, net als ik met de Carnaval foto’s heb gerekend! (Ik houd daar zelf 50 cent per foto van over na aftrek voor Oypo en de belastingdienst) Uiteraard hoop ik dan dat je misschien wel 2 of 3 foto’s bestelt 😉

Ondertussen moet ik natuurlijk ook zorgen voor brood op mijn plank. Ik geloof in de ‘genoeg is genoeg’ economie, maar niet in de ‘alles voor niets’ economie. Daar trapt mijn winkelier ook niet in als ik met mijn boodschappen bij de kassa sta…  🤣

Ik stop daarom met het gratis aanbieden van mijn foto’s op Flickr. Dat deed ik vooral voor mensen met een laag inkomen en voor naamsbekendheid. Mocht je financieel heel krap zitten en jouw foto’s nu niet kunnen kopen, laat het me dan weten, dan kunnen we kijken of er een regeling mogelijk is.

Op deze manier blijf ik trouw aan mijn eigen slogan:

Mooie foto’s voor een schappelijke prijs! 🎉

Scroll naar boven