Familietoernooi HCIJ 5 juni 2022

Afgelopen zondag (5 juni 2022) was ik aanwezig bij het familietoernooi van HCIJ. Ik was gevraagd om daar foto’s te maken van alle teams en om de sfeer van de dag vast te leggen. Ik vond het een gezellige dag vol gezellige blije mensen die (ondanks de regen in de middag) een leuke dag beleefden met elkaar. Ik denk dat de fotoserie een mooi inkijkje geeft van de dag. Via de volgende link ga je naar het volledige fotoalbum:

Hieronder kan je alle teams vinden die hebben meegedaan met het familietoernooi. Het was een leuke zoektocht om jullie allemaal bij elkaar te vinden, en mede dankzij jullie hulp was ik klaar voordat de finales van start gingen. 👍

Mocht je foto’s van jezelf zonder logo willen kan dat natuurlijk gewoon (zoals altijd). Je kan dan een mailtje sturen met het nummer (bestandsnaam) naar: info@artstel.nl  Dan stuur ik ze naar je toe via een WeTransfer link. Het kan een weekje duren voordat je ze hebt.

Scroll naar boven