Dans- en modeshow IJsselstein

Afgelopen zondag heb ik foto’s gemaakt van de dans- en modeshow in IJsselstein. Er was dit keer één kant waar de modellen naar me toe kwamen lopen, maar daar stonden al meer dan 5 fotografen. Dat vind ik zonde, want dan krijg je alleen maar dubbele foto’s, dus ben ik bewust aan de andere kant gaan staan. Bij de eerste dansgroep vond ik dat ik prima stond, want ik ging ervan uit dat ik de tweede keer wel een plekje aan de andere kant zou krijgen. En zo gaat het dan helemaal fout, want ik had een perfect plekkie gevonden aan de andere kant van het podium. En toen…..   bleken het andere groepen te zijn, die alleen aan de andere kant van het podium aan het dansen waren… 🙂 Tja, soms kies je dus gewoon even verkeerd, omdat je aannames maakt die niet kloppen. Ik ben bewust wel blijven staan, want ook van de zijkant vond ik de actie toch wel heel mooi om te zien (zie onderste foto van Manon), maar met Koningsdag ga ik weer een plekje zoeken voor de dansgroepen, want dat vind ik zelf wel het mooist. Behalve natuurlijk als er weer meer dan 5 collega’s staan..  dan ga ik weer op zoek naar die ‘andere’ hoek of kant. Ik wil toch een beetje uniek zijn zeg maar…  🙂

Ik heb dit keer gekozen om alleen de 70-200 lens te gebruiken met zoveel mogelijk scherpte-diepte (diafragma 2.8). Op die manier haal ik het individu uit de groep en hoop ik zo de actie vast te leggen van dat individu. Zeker met de dansen vond ik dat best uitdagend en veel foto’s waren dan ook niet helemaal scherp, of net met verkeerde uitdrukkingen op het gezicht of net tijdens een gekke pose. Maar zelfs na het verwijderen van al die ‘foute’ foto’s bleven er nog ruim 400 over die ik heb gepubliceerd in het volgende album: https://photos.app.goo.gl/kN1VBDUKjeN3x6EW7

Download wat je wil gebruiken. Geef het nummer even aan me door als je een foto wil hebben zonder watermerk, dan stuur ik ‘m naar je toe. Als je zelf een foto publiceert wil ik graag dat je ‘Artstel Fotografie’ noemt als maker van de foto.

Hier kan je vast een paar foto’s bekijken:Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein Dans- en modeshow IJsselstein

Scroll naar boven