Mooie foto's voor een schappelijke prijs!

Onderzoeken, Ontdekken en Ondernemen….  Dat zijn de drie pijlers van nieuwe scholen in Nederland, die ik samen met andere mensen aan het oprichten ben onder de naam ‘Magisterium’.

Hoe gaaf is het dan dat ik als fotograaf al deze pijlers de hele dag mocht ‘observeren’! Ik heb verschillende ondernemers en toekomstige ondernemers gesproken en ben blij dat er zoveel bewustwording is in de praktijk, dat de huidige leerlingen gemotiveerd kunnen worden door te (laten) doen en te ervaren. Op die manier kunnen ze een vak leren waar ze gemotiveerd voor zijn en zo de toekomstige nieuwe collega’s worden van de bedrijven die het leren in de praktijk stimuleren. Het leven bestaat in mijn ogen niet uit allemaal kleine stukje die ‘vak’ heten. Het leven is een geheel en al die ‘vakken’ staan altijd met elkaar in verbinding, net als het hele leven. Gaaf om dat de hele dag vast te mogen leggen!

Organisatie van De dag van de Techniek, bedankt voor deze mooie dag en het mij vragen om foto’s te maken. Ik heb het (weer) graag gedaan! Hierbij enkele foto’s van de dag. De rest kan je vinden in het volgende album:  https://photos.app.goo.gl/UA5LMDfk9H1ka1QD9