Carnavalsoptocht Apestad 2022

Op 26 mei was IJsselstein weer even Apestad! En de grote optocht had maar liefst 33 groepen. Ik had net 1 dag ervoor een statief (monopod) gekocht, waardoor ik nu niet met een klein, maar met de grote lens (max 600mm) kon fotograferen. Voor mij dus extra leuk om dat eens uit te proberen 🙂 

Je kan ALLE foto’s die gelukt zijn en die ik geoptimaliseerd heb hier bekijken en downloaden via de volgende link:

Wil je een originele foto van jezelf of je kind? Geen probleem! Stuur dan een mailtje naar info@artstel.nl met het fotonummer (de bestandsnaam), dan stuur ik ‘m naar je toe via WeTransfer. Financieel kost het je niets, maar ik hoop natuurlijk wel dat je dan in de toekomst aan Artstel Fotografie denkt als je een keer een leuke foto-opdracht hebt! 😉

Scroll naar boven