Carnaval 2019 Apestad (IJsselstein)

Alweer een week geleden (2 maart 2019) ben ik met mijn fototoestel naar de optocht gegaan in IJsselstein. Voor het eerst ben ik eerst even naar de startplaatsen gelopen en heb ik daar al veel mensen en prachtige carnavalskarren op de foto gezet. Daarna ben ik weer richting de Clinckhoeff gelopen om op mijn ‘vaste’ plekkie te gaan staan. Er waren genoeg andere fotografen (de Zenderstreek stond zelfs nog lange tijd naast me.. 😉 ) dus ik ben redelijk op 1 plek blijven staan. Mocht je jezelf niet terugvinden in mijn serie, stond je dus waarschijnlijk aan de andere kant..  dan is er vast nog ergens een fotograaf die daar stond. 😉

Ik heb genoten van de prachtige karren en mensen! Alle foto’s kan je hier bekijken: https://photos.app.goo.gl/zqista99g2ZhNxRH6

En hier een paar foto’s van voor en tijdens de de optocht:

Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019 Foto van Carnaval optocht IJsselstein (Apestad) 2019

Scroll naar boven