Project beweeg-oefenen

Fotoshoot Artstel Fotografie, model Madison

Na het bekijken van verschillende lessen op YouTube, waarbij oefenen en bewegen in de klas werden gecombineerd kreeg ik het idee om dat ook te doen, maar dan voor het oefenen van de rekentafels 1 tot en met 10. Niet voor elk kind een leuke bezigheid, maar als ze in de klas mogen bewegen, springen, opdrukken, etc.. dan wordt oefenen voor sommige kinderen ineens iets leuks. Tevens blijkt dat bewegen de hersens stimuleert om meer en sneller verbindingen te maken, dus volgens de theorie van de neurologie zou het ook nog eens beter moeten werken om de leerstof op die manier sneller en beter te onthouden..

Duss… heb ik al 2 modellen gefotografeerd en staan er nog een paar shoots op de planning. Lijkt het je leuk om te doen en zit je in groep 1-8? Geef dan een seintje, dan kunnen we misschien een afspraak maken als papa en mama ook akkoord zijn? Ik hoor het graag van je. Je kan me mailen via: info@artstel.nl.

Tiemon was de eerste (de tafel van 2) en Madison was de tweede (tafel van 5, zie film hieronder). In de planning staan nog: Amy. Laura, Phylicia en Olivia.

Update: Alle tafels zijn inmiddels af en te bekijken op mijn YouTube kanaal van Meester Arthur. Op mijn website van Meester Arthur heb ik alle video’s in een mooi overzicht gezet: https://meesterarthur.nl/rekentafels/ 

Scroll naar boven